top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

МК локализација

Намалување на ризикот: Демо користење на Dynamics NAV / 365 Business Central

За да го намали ризикот при одлучување за нов деловен софтвер, Логин Системи оформи услуга за демо на Dynamics NAV / 365 Business Central.

пишува:

Angel Face

Автор

16.12.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Намалување на ризикот: Демо користење на Dynamics NAV / 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 16.12.2019. За да го намали ризикот при одлучување за нов деловен софтвер во 2020та година, Логин Системи оформи услуга за демо користење на Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.


Оваа услуга е наменета за фирми кои имат потреба да го „пробаат“ стандардното решение Dynamics NAV / 365 Business Central со нивни или пробни податоци. Наместо да се користи светската верзија на сметководственото решение и деловниот систем, Логин Системи отвора специјално работно подрачје на фирмата со подесувања за македонските прописи (македонска локализација).Намалување на ризикот: Демо користење на Dynamics NAV / 365 Business Central
Намалување на ризикот: Демо користење на Dynamics NAV / 365 Business Central


Целите на оваа услуга се да се проба интерфејсот на решението од сметководителот и едно клучно лице во организацијата и ќе може да се искнижат влезни фактури и да се фактурира кон купувачите. Во текот на еден месец ќе може да се прегледаат извештаите што доаѓаат со Dynamics NAV / 365 Business Central заедно со бараните македонски извештаи. Во зависност од потребите, фирмите ќе може да ги проверат и специфичните области како на пример, магацинското работење, човечките ресурси и платите, или производството.

Демо користењето ќе ја чини фирмата 350 евра во денарска противвредност плус ДДВ. После завршувањето на периодот на користење на демо инсталацијата, фирмата нема обврска да го купи решението од Логин Системи. Во случај на одлука за продолжување со процесот за набавка и набавка на ЕРП решение преку Логин Системи, Логин Системи ќе ги рефундира средствата од оваа услуга до 50%.Демо инсталација на Microsoft Dynamics NAV / 365 Business CentralПовеќе информации за Демо користењето, нарачка како и преглед на другите услугите што ги нуди Логин Системи има на https://www.loginsystems.biz/product-page/dynamics-nav-365-business-central-Demo-1m.
 

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.

Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page