Гледај видеа за Dynamics NAV / 365 Business Central

Одбравме видео сесии кои мислиме дека можат да те информираат и научат за Dynamics NAV / 365 Business Central
Запиши се на нашата YouTube листа ...

Пролистај што има ново на сајтот

Вклучи се на форумот ...

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan