Настани на Логин Системи

Директно запознавање со софтверските решенија за сметководство и деловно работење. Пријави се ДЕНЕС за нашиот нареден брифинг за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Следни настани

 • Времето дополнително ќе го објавиме (TBD)
  www.loginsystems.biz
  Деловно работење со Microsoft Dynamics 365 Business Central
  Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.
  Share
 • Wed, Dec 06
  Логин Системи
  Богати сметководствени услуги
  Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.
  Share
 • Wed, Oct 04
  Логин Системи
  Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV 2017
  Ако го надрасна локалниот софтвер, Dynamics NAV е вистинското решение. За кусо време може да навлезеш најбрзо во можностите на светски познатиот ERP систем. Ќе зборуваме за основите на ERP, како изгледа Dynamics NAV, делот за CRM и деловна интелигенција Power BI, и начини за набавка ...
  Share
 • Fri, Jul 28
  Логин Системи
  Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV
  Ако го надрасна локалниот софтвер, Dynamics NAV е вистинското решение. За кусо време може да навлезеш најбрзо во можностите на светски познатиот ERP систем. Ќе зборуваме за основите на ERP, како изгледа Dynamics NAV, делот за CRM и деловна интелигенција Power BI, и начини за набавка ...
  Share
 • Wed, Jul 05
  Login Systems
  ERP, CRM и Power BI - Microsoft Dynamics NAV 2017
  Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Дали има CRM? Како се работи со Power BI? Дали е прилагодено за Македонија? Колку чини сето тоа? Прашања и одговори ...
  Share
 • Wed, May 31
  Login Systems
  Microsoft Dynamics NAV 2017 - најдобриот ЕРП за твојот бизнис!
  Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Примери од сметководството и деловното работење. Извештаи според македонските прописи. Како да поставите ЕРП систем од светска класа? Дали има CRM? Колку чини? Прашања и одговори ...
  Share
За кого е наменет
Брифингот е наменет за сметководители, сопственици, менаџери или стручни лица во финансиите, продажбата, човечките ресурси и-или производството во мали и средни претпријатија.
Влезот е бесплатен и со претходна регистрација на оваа страница со кликнување на копчето погоре
Ако Ви е потребна било каква асистенција, кликнете на копчето за четување (долу десно) или побарајте не' на телефон (02) 3090 099.
Логин Системи го задржува правото да го откаже настанот од било кои причини без претходна најава. 
 
Консултативна форма
Ова е интерактивен настан на кој присутните ќе може да поставуваат прашања и да ги изнесат своите барања и мислења околу ЕРП системите.
Инструктори ќе бидат деловни консултатни и софтверски архитекти со децениско искуство во Dynamics NAV и софтверски системи.
 
Ако имате прашања за пред настанот, истите може да ги испратите преку страницата за контакт или преку чет сервисот на Логин Системи. 

Ако си спречен да дојдеш ...

Закажи друг термин тука!
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan