Онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати и практични вежби со ЛС ВебПлата

Логин Системи и Каровска ДООЕЛ организираат онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати на 31 март 2021.

Последни објави

This video captures the journey of Samit Saini, a security officer at London Heathrow Airport and who discovered Microsoft Power Apps.

07.04.2021

Samit Saini's Power Apps journey at Heathrow

Во соработка со сметководствено-консултантското биро Каровска дооел, вчера Логин Системи одржа вебинар за пресметка на плати.

01.04.2021

Одржан вебинарот за пресметка на плати, наредниот настан закажан за 15ти април

Among the objectives of digital transformation is making information more accessible to those who need it.

29.03.2021

Vision of innovation

Логин Системи и Каровска ДООЕЛ организираат онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати на 31 март 2021.

22.03.2021

Онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати и практични вежби со ЛС ВебПлата

Modernize your supply chain with advanced warehouse and inventory management to improve fulfillment, material sourcing, and logistics.

22.03.2021

Automate and streamline your supply chain

Топ 5 Најчитани

2393

Дополнување со работен стаж: бесплатен веб калкулатор за пресметка на плата за 2019та

Калкулаторот за плата во 2019та вклучува и пресметка на плата со работен стаж (минат труд). Тој е прилагоден и за мобилните уреди и...

15.01.2019

2120

Бесплатна пресметка на бруто и нето плата со новите придонеси за 2020 година

Логин Системи го оспособи својот бесплатен веб калкулатор за плата со новите придонеси кои важат од јануарските плати во 2020 год.

03.01.2020

1771

Пејпал во Македонија - една година потоа и уште колку има

Информации за состојбите со иницијативата за воведување на PayPal во Македонија за продажни места и прием на пари. - Според Глигоров, до...

16.06.2018

1279

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Логин Системи објавува дека го дополни бесплатниот веб калкулатор за плата со параметри и коефициенти за 2021 година.

04.02.2021

Дополнување со работен стаж: бесплатен веб калкулатор за пресметка на плата за 2019та
Office long EN.png

Ако си во движење ...

... стави го бројот погоре или кликни тука.

Пролистај ги сите блог-објави ...

Тазе дискусии на форум

Биди активен на бизнис форумот ... Избери рубрика од интерес ...

MSD365BC.png
ERP - Dynamics NAV
Стратгија и менаџмент
Стратегија и менаџмент
Платежни системи и Paypal
Платежни системи и Paypal
Writer Icon
Сметководство и финансии
Бизнис совети
Бизнис совети и Q&A
Бизнис стил и здравје
Бизнис стил и здравје
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan