Технологија и бизнис

Најново на сајтот

Можеби ќе те интересира

Деловна интелигенција Power BI
Enterprise Resource Planning
ERP
Customer Relationship Management
CRM
Бизнис и софтверски услуги
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan