Локализација и надополнувања за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central

Логин Системи го прилагоди и дополни популарниот ERP систем со Македонска локализација и надополнувања за да ги задоволи македонските закони, прописи и потреби на корисниците во Македонија
Основна МК локализација CAL (трајна лиценца)

Основна МК локализација CAL (трајна лиценца)

Основна МК локализација SAL (месечна претплата)

Основна МК локализација SAL (месечна претплата)

Премиум Македонска локализација

Премиум МК локализација CAL (трајна лиценца)

Премиум МК локализација CAL (трајна лиценца)

Премиум МК локализација SAL (месечна претплата)

Премиум МК локализација SAL (месечна претплата)

Плати и човечки ресурси

Изработка на плати | Договори за вработување
Систематизција на работни места
Плата и човечки ресурси CAL (трајна лиценца)

Плата и човечки ресурси CAL (трајна лиценца)

Плата и човечки ресурси SAL (месечна претплата)

Плата и човечки ресурси SAL (месечна претплата)

Малопродажба

Надополнувања за малопродажба | Извештаи за малопродажба | Серверски модул за работа со каси | ПОС апликација за каса
Малопродажба и работа со каси CAL (трајна лиценца)

Малопродажба и работа со каси CAL (трајна лиценца)

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan