Планови за поддршка за различни потреби и организации

Плановите се однесуваат на корисници на Microsoft Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central.

Услови и поединости за плановите на поддршка

Ако ти треба еднократна услуга, купи поединечни консултантски часови 

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan