Контактирање со нас

Расположиви сме речиси по сите комуникациски канали

Да се грижиме за сопственото здравје и јавното здравје

Поради пандемијата со коронавирусот, Логин Системи работи од дома. Ве молиме да се придржуваме/те на препораките на Владата и да користиме електронски уреди за комуникација. 

Адреса

Логин Системи
ул. Н. Русински бр. 15 лок. 14
(ТЦ Техника)
Скопје, 1000,
Северна Македонија
 
(+389) (0)75 444 236

 
Насоки за доаѓање
Пешки: Се стигнува до Сити мол во Карпош од страната на Карпош 3 (западна страна). Кога се гледа во правец накај Центар, ќе се види мал трговски центар Техника. Ние сме кога ќе се влезе преку главниот влез на трговскиот (од страната на Русински), втора локација десно (ако се влегува преку паркингот, на главниот влез, ние сме претпоследна локација од лево.  
Со автомобил: Се вози по Партизанска накај Ѓорче Петров. На семафорите пред Сити мол се врти десно и на 50 метри од десна страна е трговскиот центар Техника. Паркирате на земјениот паркинг пред трговскиот или во гаражите на Сити мол. Потоа се следат инструкциите како за пешки.
Контакт со нас

Најново на сајтот

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan