Споделување фајлови

Само за членовите на заедницата на Логин Системи. Ако не си член, приклучи се тука!

728x90_Banners dyn365bc.jpg
Name
Last Updated
Views
Favorites
Contributors
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan