Актуелни објави

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

Пуштен во употреба Microsoft Dynamics 365 Business Central 2020 Release Wave 2

Пуштен во употреба Microsoft Dynamics 365 Business Central 2020 Release Wave 2

Ковид-19 ја „бојадиса“ фасадата во трговскиот центар Техника во Карпош 3, Скопје

Ковид-19 ја „бојадиса“ фасадата во трговскиот центар Техника во Карпош 3, Скопје

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

arrow&v
Dynamics NAV / 365 Business Centra;

Ако си претежно во движење, користи ја мобилната апликација

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководсво и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan