top of page

Добредојдовте на страницата за помош на производите и услугите на Логин Системи

Ги подредивме содржините според групи на производи и услуги и теми за твој поголем комфор. Ако не го наоѓаш тоа што ти треба, избери од менито „поддршка“. 

Македонски превод на Microsoft Dynamics 365 Business Central

1

Основни информации

Во македонскиот превод на Business Central вградивме 20 годишно искуство во работата со Navision, Dynamics NAV и Business Central. Кликни за преглед на некои од екраните и за повеќе информации.

2

Онлајн документи

Во фолдерот за онлајн документи може да прочиташ од упатствата, да дознаеш повеќе за македонскиот превод. на Business Central. 

 

3

Постави прашање

Ако не го најде тоа што ти требаше, кликни на копчето подолу за да ни објасниш во електронската форма што ти треба поточно. 

bottom of page