Закажи (онлајн) термин за консултација

Сметководствени и деловни решенија

 • Бесплатен елефонски разговор и размена на искуства за деловни решенија

  15 min

 • Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

  30 min

  30 euros
 • Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

  1 hr

  50 euros
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan