Референци

Во своето речиси 30 годишно работење, Логин Системи стекна преку 1000 купувачи на ИКТ опрема и неколку стотини корисници на софтверски решенија и услуги
Филтрирај според категории
arrow&v
arrow&v
arrow&v
ИТД Дистрибуција
членка на групацијата Infosoft

Дистрибуција на ИТ опрема и сервис

Индустрија:

големопродажба, сервис, ИКТ

Решение:

ERP, консултантски услуги, бизнис-интелигенција

Производи:

Microsoft Dynamics NAV, PowerBI

Скопје, Северна Македонија

КИБС
Клириншка куќа Клириншки интербанкарски системи АД Скопје

Клириншка куќа Клириншки интербанкарски системи АД Скопје е oператор на платен систем за порамнување на мали меѓубанкарски плаќања во Република Македонија. Давател на дополнителни услуги од заеднички интерес за банките.

Индустрија:

услуги

Решение:

Советување Balanced Scorecard

Производи:

Методологија Balanced Scorecard

Скопје, Северна Македонија

Jumbo Albania
членка на групацијата Jumbo

Малопродажен салон со производи за широка потрошувачка претежно за деца

Индустрија:

малопродажба

Решение:

ERP, интеграција со локално POS решение

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Tirana, Albania

Вурт Македонија
членка на групацијата Wurth

Глобален лидер во снабдување на професионалци. Преку 10.000 купувачи во Македонија

Индустрија:

големопродажба, малопродажба

Решение:

ERP, советување Balanced Scorecard

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Инфософт Системс
членка на групацијата Infosoft

Системска интеграција на информатичка и комуникациска технологија

Индустрија:

малопродажба, услуги, ИКТ

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Neptun Albania
членка на групацијата Balfin

Ланец на продавници за техника и апарати за домаќинството

Индустрија:

малопродажба, ИКТ

Решение:

Консултантски услуги

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Tirana, Albania

Општина Велес
локална самоуправа на градот Велес

Овозможување онлајн услуги и податоци за граѓаните и за советниците во општината

Индустрија:

јавни услуги

Решение:

ERP, портал

Производи:

Dynamics NAV, Microsoft SharePoint

Велес, Северна Македонија

Фени Индустриес
-

Производство на фероникел

Индустрија:

производство, големопродажба

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Кавадарци, Северна Македонија

Мекиците од Стража
Еврокомерц-5

Интегриран систем на ПОС каси со централизирано работење

Индустрија:

малопродажба, лесно производство

Решение:

ERP, POS

Производи:

Microsoft Dynamics NAV, апликација за ПОС

Гостивар, Северна Македонија

Мермерен комбинат Прилеп
светски лидер во извоз на бел мермер

Рударство и производство на мермер

Индустрија:

производство

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Прилеп, Северна Македонија

Хабитат Македонија
членка на Habitat for Humanity

Организација посветена на обезбедување едноставни, пристојни и пристапни решенија за живеалишта на оние што живеат во услови на сиромаштија

Индустрија:

невладина организација

Решение:

ERP

Производи:

MIcrosoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Шмиц Каргобул Македонија
членка на групацијата Schmitz Cargobull AG

Продажба на приколки за камиони

Индустрија:

Големопродажба

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Транзит Конект
партнер на групацијата SGS

Услуги го областа на транспортот

Индустрија:

услуги

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Пазар3.ком
компанија во повеќе земји во регионот

Најголемо место за тргување во Македонија. Во Пазар3 може да се продадат предметите и услугите кои повеќе не се потребни и да се купат предметите кои се потребни.

Индустрија:

услуги

Решение:

ERP (имплементација во тек)

Производи:

Microsoft Dynamics NAV, интеграција со веб сајт

Ресен, Северна Македонија, Kosovo, Albania

Ferronikeli
членка на групацијата Balfin

Рударство, производство и продажба на фероникел

Индустрија:

производство

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Drenas, Kosovo

МЕПСО
компанија во целосна државна сопственост

Непречен пренос на електричната енергија низ високонапонската мрежа и редовен и навремен ток на електрична енергија

Индустрија:

јавни услуги

Решение:

ERP

Производи:

Microsoft Dynamics NAV

Скопје, Северна Македонија

Сивус
-

Софтверски решенија за глобалниот пазар

Индустрија:

услуги

Решение:

Советување Balanced Scorecard

Производи:

Методологија Balanced Scorecard

Скопје, Северна Македонија

Закажи термин

Дозволи да ти помогнат најдобрите од браншата. Избери термин подолу или прелистај ги нашите услуги со термини тука.
Nothing to book at the moment
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan