Води го твојот бизнис со едно единствено решение

Поедностави ги процесите, носи помудри одлуки и забрзај го растот со Dynamics 365 Business Central — целосно решение за бизнис менаџмент создадено за мали и средни бизниси.
 • Зголеми ја финансиската видливост

  Забрзај го финансиското затворање на периодот, следи ги фин. перформанси во реално време и подобри ги прогнозите, воедно одржувај усогласеност со законите и безбедноста.

 • Оптимизирај го ланецот на снабдување

  Максимизирај ја профитабилноста со преглед на операциите од еден до друг крај, набавките, производството, залихите и менаџментот со магацини.

 • Зајакни ја продажбата и подобри ја услугата

  Менаџирај го продажниот процес од почеток до крај со Outlook и испорачај екстра-добра услуга со поврзан поглед на купувачите и услужните операции.

 • Испорачувај проекти на време и според буџет

  Планирај и мониторирај ги проектите со метрики во реално време за ресурсите, профитабилноста, задачите и прогресот.

Цени за лиценци

Business Central се продава и имплементира преку Логин Системи како овластен партнер со индустриска експертиза за Microsoft Dynamics 365. Контактирај не' за детална проценка, консултантски услуги или за цени на дополнителни лиценци.

Побрз почеток со услугите на Логин Системи

Ако мислиш дека не си спремен, дека немаш проектна документација и/или сакаш подобро да го разбереш решението, ние ќе ги помогнеме со нашите бесплатни или платежни услуги.