Above the Clouds

Поефикасно реализирај ги твоите цели

Услугите на Логин Системи се скроени така што твојата реализација на софтверскиот деловен систем е побрзо и поекономично отколку да користите други провајдери или самостојно да изведувате. Ќе те поддржиме во сите фази од развојот и користењето на Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

подготовки

Консултантски услуги

ЕРП системите се платформа со многу можности. Логин Системи посветува посебно внимание на концептуалното планирање на деловно-информатичкиот систем базиран на ЕРП за да се осигура корисникот дека системот правилно ќе работи, вработените ќе бидат продуктивни, а организацијата ќе има придобивки.

Избери некоја од услугите |>

изведба

Имплементирање

Откако ќе го одредиме опсегот на работата, пристапуваме кон негова изведба при што се придржуваме на светските пракси и методологии. Ако е потребна економичност, тогаш изборот е во стандардизираните имплементации.

Преглед на услугите |>

користење

Грижа и поддршка

Покрај бекапирањето и поставувањето на најновите верзии на ЕРП системот, во одржувањето може да правиме и корекции и дополнувања на соодветните програмски решенија.

Избери некоја од услугите |>

конкурентност

Покрај волонтерските активности поврзани со наплатата на производите и услугите преку Пејпал, за одредени заинтересирани фирми или лица нудиме премиум услуга за воведуање на Пејпал во нивното работење. 

Money
Повеќе за консултацијата |>

Ако се двоумиш, закажи термин да ти помогнеме.

  • Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

    30 min

    30 euros
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan