Преглед на кошница

Плаќање со картички не е можно во моментот. Ако кликнеш на копчето за излез и ги внесеш податоците за организацијата - ќе ти испратиме понуда-договор или профактура. Благодариме за интересот. 
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan