Сподели ја твојата бизнис приказна со нас

Би сакале да ја објавиме твојата бизнис приказна и твојот бизнис во рамките на иницијативата #мојатаработа

Поднеси бизнис приказна

*** бизнис приказните не се објавуваат автоматски

 

Ако направите грешка, извинете се. ... секојдневно мора да работите на вашата простливост. Ако се извините и реагирате на време, секоја кризна ситуација всушност е можност да ја зацврстите вашата репутација. 

Коста Петров, Пи Ворлд

Најнови постови
 
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan