Избравме карактеристични слики од разни периоди од работењето на Логин Системи. Иако гледавме сите вработени што биле и се во Логин Системи да бидат застапени, можни се пропусти или немање доволно фотографии од дел од вработените. Ако имате слики кои мислете дека треба да бидат во овој албум, Ве молиме да ни ги споделите. 

Логин Системи - вчера, денес и утре!

Најново на сајтот

Остави коментар, сугестија, забелешка, поплака ...

Логин Системи е имплементатор на ERP и CRM системи со Microsoft Dynamics NAV

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan