top of page

30 мин online консултација

Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

  • 30 min
  • 36 евра
  • Online сесија

Опис

Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности. Дали може да се префрлат претходните податоци? Колку трае постапката? Сите клучни дилеми околу одлуката за премин на нов ERP систем ќе ги разгледаме заедно. Со завршувањето на оваа консултативна средба ќе добиеш одговор дали Microsoft Dynamics 365 Business Central е вистинското решение за твојот бизнис. Повеќе информации за Business Central има на линкот https://www.loginsystems.biz/bc


Полиса за откажување

Те молиме да го откажеш или презакажеш терминот најмалку 4 часа однапред. Го задржуваме правото да откажеме или презакажеме средба според наше видување. Во случај на наше откажување на услуга што е платена, средствата ги враќаме назад. Благодариме! / Please cancel or reschedule your booking 4 hours ahead. Login Systems reserves the right to cancel or reschedule a service at our discretion. In case of our cancelation the service that has been paid, we are going to return the payment back. Thank you!


Други закажувања за нашите услуги

bottom of page