30 мин online консултација за PayPal

Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија

Времетраење:

1 час

Износ по сесија:

30,00 €

Тип на плаќање:

ONLINE

За време од 30 минути може да прашаш за PayPal како сервис, да зборуваме за стратегија на поставување на платежна услуга PayPal за наплата на твоите производи и услуги.

Услугата што ја нудиме вклучува и помош во инсталирање и конфигурирање на бизнис сметката во временската рамка на оваа услуга.

Ако буџетот не ви ја дозволува оваа услуга, може да ја посетите рубриката за Пејпал на www.loginsystems.biz/paypal. Таму ќе најдете корисници информации, а можете да поставите прашања и да дискутирате со нашите членови.

НАПОМЕНА Консултацијата не вклучува техничка поддршка или било каква консултација за пејпал сметки што се отворени претходно преку други земји и кои имале трансакции пред 2020 година.

Избор термини

Најнови активности на форумот за Пејпал

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan