Партнерства со сметководители | Логин Сисеми

Партнерството за сметководители нуди бројни придобивки 

На твоите клиенти им треба подобра технологија за нивниот раст

 • Ти нудиме светски сметководствен ERP систем прилагоден за македонски закони и пристапен со цени
   

 • 15 годишно македонско и меѓународно искуство со Microsoft Dynamics NAV
   

 • Брз почеток, старите податоци се вчитуваат во новиот систем
   

 • Клиентите ќе те обожаваат заради можноста за користење на мобилни телефони
   

 • Стимулативни опции за соработката и различни нивоа на релации

Искористи го моментумот и спреми се за наредната година сега!

Биди активен на форумот. Почни да градиш меѓународна кариера ... 

0 DAYS TO THE EVENT
Богати сметководствени услуги
Dec 06, 2017, 4:00 PM
Логин Системи
Може да дојдеш?

Најново од рубриката Сметководство и финансии на форумот на Логин Системи

Земи активно учество 

Да започнеме соработка и партнерство

 
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan