сре., 06 дек. | Логин Системи

Богати сметководствени услуги

Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.
Пријавувањето е завршено

Време и локација

06 дек. 2017 г. 16:00 – 18:30
Логин Системи, Гиго Михајловски 3, Скопје
Пријавувањето е завршено

Сподели го настанот

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan