Лиценцирање на ERP решение

Вечна е дилемата: дали да се купи деловен простор или да се изнајмува? Исто е кај лиценцирањето на софтверот ... Секоја организација има различни афинитети и интереси. Избери тоа што е најдобро за тебе.

Месечно изнајмување

Се третираат како оперативен трошок

Лиценците траат додека трае "киријата" 

Месечното изнајмување (анг. Subscription Licensing) или месечната претплата за Microsoft Dynamics NAV е креирана да се помогне на малите и средни организации да почнат со минимални трошоци на принципот на тарифа за "секој корисник по месец". Со ваквото лиценцирање се постигнува намалена инвестиција за почнување, а се користат сите вградени функционалности.
Dyn365 Business Central Суштински корисник (месечна претплата)

Dyn365 Business Central Суштински корисник (месечна претплата)

€36,00Price

Лиценците се твои и се третираат како основно средство

Трајното лиценцирање (анг. Perpetual Licensing) за Microsoft Dynamics NAV е креирано за малите и средни бизниси да почнат со прифатлива однапред-одредена цена и вградена функционалност. Со ова лиценцирање, корисниците го лиценцираат користењето на функционалноста за ЕРП, а пристапот до функционалноста ја обезбедуваат со лиценцирање на корисниците.
Dyn365 BC Суштински корисник

Dyn365 BC Суштински корисник

€1.290,00Price

Трајни лиценци

Предноста е во лиценцирањето за истовремена употреба на корисници

Ти треба помош?

Ти ги нудиме нашите консултантски услуги за најефикасно искористување на потенцијалите што ги нуди ЕРП решението Dynamics NAV / 365 Business Central

Искусете го новиот Microsoft Dynamics 365 Business Central

Набавка на трајни лиценци за Microsoft Dynamics 365 Business Central
Месечна претплата за Microsoft Dynamics 365 Business Central
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan