Актуелни објави

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

Влада на РСМ: Фактурите во електронска форма, уредба со сила на закон во вонредна состојба

Влада на РСМ: Фактурите во електронска форма, уредба со сила на закон во вонредна состојба

arrow&v
Dynamics NAV / 365 Business Centra;

Ако си претежно во движење, користи ја мобилната апликација

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководсво и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan