top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

Дополнување со работен стаж: бесплатен веб калкулатор за пресметка на плата за 2019та

Калкулаторот за плата во 2019та вклучува и пресметка на плата со работен стаж (минат труд). Тој е прилагоден и за мобилните уреди и...

пишува:

Angel Face

Автор

16.01.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Дополнување со работен стаж: бесплатен веб калкулатор за пресметка на плата за 2019та

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Калкулаторот за плата во 2019та вклучува и пресметка на плата со работен стаж (минат труд). Тој е прилагоден и за мобилните уреди и работи во две насоки: од бруто (цела) плата во нето (чиста) плата и од нето плата во бруто плата. Работи и на англиски јазик.Скопје, 15.01.2019. Логин Системи го дополни веб калкулаторот за плата со внесување на години за работен стаж (минат труд). Новата веб верзија на калкулаторот за плати се внесени новините од прогресивниот данок како и променетите коефициенти за придонеси од платата. Оваа апликација е бесплатна и е наменета за членовите на веб заедницата на Логин Системи. Членството во веб заедницата е отворено и за нови членови www.loginsystems.biz/members.

"Веб калкулаторот го подобруваме според барањата од корисниците и затоа го дополнивме со можност за внесување на работен стаж односно минат труд." напиша Венко Глигоров, основач на Логин Системи. "Исто така веб калкулаторот го направивме и да работи на англиски јазик за менаџерите и вработените од странство што работат во Македонија".


Корисни линкови


Калкулаторот е прилагоден и за мобилните уреди и работи во две насоки: од бруто (цела) плата во нето (чиста) плата и од нето плата во бруто плата.Веб калкулаторот се наоѓа на страницата www.loginsystems.biz/plati.

Важна напомена Во калкулаторот моментално се користат износи за највисока и најниска основица за пресметка на придонеси за 2018 година. Овие износи, 545.264 денари за највисока основица и 17.040 денари за најниската основица за придонеси, може да претрпат измени кон крајот на јануари оваа година кога се објавуваат износите што ќе важат за 2019та година.Премиум апликација за плати за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central


За потребите на фирмите и организациите што имаат повеќе вработени и имаат потреба од пресметка на плати со боледувања, работни часови, договори за работа и изработка на МПИН, го предлагаме модулот за плати за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. Повеќе информации има тука.


 

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.


Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV / 365 Business Central партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page