Актуелни објави

MSD365BC.png

Договор за соработка со австриската NAVAX, решенија за анализа и извештаи за NAV / Business Central

MSD365BC.png

Празнично: Најди-конто, онлајн сметковен план

MSD365BC.png

Финска компанија премина на Business Central со помош на Логин Системи

MSD365BC.png

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година