top of page

Актуелни објави

MSD365BC

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Dynamics NAV / 365 Business Centra;

Ако си претежно во движење, користи ја мобилната апликација

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководсво и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page