top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Во ова видео Microsoft ќе ги опфати Business Central мобилните апликации за Android и iOS и нивните нови можности.

пишува:

Angel Face

Автор

28.12.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Во ова видео Microsoft ќе ги опфати Business Central мобилните апликации за Android и iOS и нивните нови можности, вклучувајќи: пребарување на страници и податоци, сосема нови способности за скенирање на хардверски баркодови и многу повеќе.


Оваа сесија опфаќа и како овие нови функции се појавуваат во Business Central, особено во врска со сценаријата за складиште како што се следење на артикли, сериски броеви и повеќе...Видео: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови


Во октомври 2023 година, Мајкрософт изјави дека ја објавува најновата верзија на својот систем за финансиско и деловно управување, Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2. Со ова издание дојде најновата верзија на мобилната апликација Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ова е верзија 4.0, достапна за iOS и Android, поддржува нови верзии на тие оперативни системи и има одредени промени.


Најважната работа за оваа нова мобилна апликација е поддршката за скенирање баркод. Во однос на поддржаните типови баркодови, надвор од кутијата, тој ги поддржува повеќето формати на 1D и 2D баркод. И веројатно најважното нешто, поддржува и QR кодови.
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page