top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Преглед на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Успешните мали и средни претпријатија ја прифаќаат дигитализацијата со помош на Microsoft Dynamics 365 Business Central.

пишува:

Angel Face

логин системи

21.05.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Преглед на Microsoft Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Деловниот пејзаж се менува постојано. Потребен ви е систем кој дозволува промени. За да останете во врвот во вашата индустрија, од суштинско значење е да бидете подготвени да преземете секаква акција што ќе излезе на патот, вклучително и задоволување на потребите на клиентите.


Успешните мали и средни претпријатија ја прифаќаат дигитализацијата со помош на Microsoft Dynamics 365 Business Central. Овозможено од технологиите на облакот, податочната и деловната интелигенција, Business Central ви овозможува да ги обедините средствата на една локација за да ви помогне побрзо да се приспособите, да работите попаметно и да работите подобро.


Видео: Преглед на Microsoft Dynamics 365 Business CentralBusiness Central дава флексибилни опции за имплементација и иновативни решенија кои растат со вашиот бизнис кон неограничени можности и потенцијал.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Миграција на претходните податоци (3-4 седмици)

Dyn365 BC Консултантска поддршка 1 час

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page