top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

MSDyn365

Пуштен во употреба Microsoft Dynamics 365 Business Central 2020 Release Wave 2

Од почетокот на октомври оваа година Мајкрософт ја стави на располагање верзијата Dynamics 365 Business Central 2020 Release Wave 2.

пишува:

Angel Face

Автор

07.10.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Пуштен во употреба Microsoft Dynamics 365 Business Central 2020 Release Wave 2

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Од почетокот на октомври оваа година Мајкрософт ја стави на располагање најновата верзија од Business Central - Microsoft Dynamics 365 Business Central Wave 2. Согласно политиката на Microsoft, секој април и октомври излегува нова верзија на Business Central, а во другите месеци излегува т.н. Cumulative Update - пакет со најновите измени, печови, дополнувања, отстранување на грешки.


Корисниците на Dynamics NAV Customers може да се надградат на Business Central on Prem со што ќе го водат Business Central на сопствени или хостирани сервери, да се префрлат на клаудот на Мајкрософт, или да се избере хибридниот пристап.


Вредно е да се забележи дека работењето во клаудот на Мајкрософт има ограничувања во поглед на македонските корисници и сите други корисници чија земја не е поддржана од клауд верзијата (SaaS) на Мајкрософт.

Повеќе за верзијата што e излезе има на линкот Overview of Dynamics 365 Business Central 2020 release wave 2. За планираните и изведените подобрувања и нови функционалности може да се добијат информации на линкот What's new and planned for Dynamics 365 Business Central.


0 comments

Kommentare


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page