top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

MSDyn365

функционалности

технологија microsoft

press release

МК локализација

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Логин Системи известува дека е подготвен и е на располагање преводот на македонски јазик за Business Central Online и OnPrem верзијата 23.

пишува:

Angel Face

Автор

26.10.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 26.10.2023. Овој месец Microsoft објави дека ја става во употреба најновата верзија на својот систем за финансиско и деловно работење, Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2. Оваа верзија уште се нарекува Business Central верзија 23. Набрзо по излегувањето, Логин Системи го изработи и известува дека е на располагање преводот на македонски јазик за Business Central верзијата 23.


При преводот, Логин Системи водеше сметка за локалните изрази што се користат во Македонија како и да се задоволат барањата и критериумите што ги има производителот Microsoft.


галерија на слики со екрани од Business CentralМакедонскиот јазик ќе може да се користи за Business Central Online (клауд верзија на Microsoft Azure) и за Business Central OnPrem. OnPrem верзијата се инсталира и работи на серверите на корисниците или на хостираните сервери од другите провајдери.


Повеќе информации за преводот на македонски јазик како и за Business Central има на страницата тука.


 

Можеби ќе ве интересира дополнително: 👇👇👇


Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page