top of page
Stationary photo

Business Central на Македонски јазик

При преводот, водевме сметка за локалните изрази што се користат во Македонија и да ги задоволиме барањата што ги има производителот Microsoft.

 

Екраните на сликите подолу се извадени од онлајн (клауд) верзијата на Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 Wave 2 (окт. 2023).  

Води го твојот бизнис со едно единствено решение

Поедностави ги процесите, носи помудри одлуки и забрзај го растот со Dynamics 365 Business Central — целосно решение за бизнис менаџмент создадено за мали и средни бизниси.
bottom of page