top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

МК локализација

Отворен оддел на сајтот за премиум корисници на Microsoft Dynamics NAV и Business Central

Отворивме нов оддел на сајтот наменет само за премиум корисниците на Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics 365 Business Central.

пишува:

Angel Face

Автор

05.12.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Отворен оддел на сајтот за премиум корисници на Microsoft Dynamics NAV и Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Скопје, 05.12.2019. Логин Системи отвори нов оддел на сајтот наменет само за премиум корисниците на Логин Системи кои работат со Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics 365 Business Central. Одделот е направен на база на форум така што покрај информациите и документите поставени од Логин Системи, корисниците ќе може да објавуваат информации, ќе може да поставуваат прашања, но и да одговараат на прашањата не другите корисници.
„Посветуваме големо внимание на превентивата и ова е еден дел од нашата грижа кон корисниците“, изјави Венко Глигоров, управител и главен консултант за Dynamics NAV / 365 Business Central, во Логин Системи. „Иако програмите што ги правиме со добро обмислени со минимални можности за грешки, мислиме дека е важно да постои место за учење, размена на мислења и инструкции како и безбедно четување меѓу себе“.


Одделот се наоѓа на линкот www.erp.mk/premium. Постапката за пријавување е едноставна, прво корисникот се зачленува на сајтот и откако ќе се утврди дека е еден од премиум корисниците му се доделува привилегија да ги користи ресурсите.


 


#msdynnav #msdyn365bc #businesscentral0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page