top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

блог

технологија microsoft

видео

референци

MSDyn365

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Kambukka е премиум белгиски бренд кој создава трендовски и еколошки садови за пиење и јадење. Преку својата веб-страница и различните онлајн пазари, Камбука обработува помеѓу 80 и 150 нарачки дневно. Пред да користи Dynamics 365 Business Central, за секоја продажба што ја правела компанијата, едно лице морало рачно да ја прилагоди количината на залиха во системот и да создаде фактура. Овој процес одземал многу време, подложен на човечки неточности и го одземал фокусот на вработените од продажба.


За да го реши ова, Камбука се одлучила за конектор-апликацијата меѓу Shopify и Microsoft Dynamics 365 Business Central. Бидејќи позадинските и предните процеси се поврзани, тимот на Камбука заштедува цел ден месечно во работно време и е слободен да гради односи, да се фокусира на продажбата и генерално да работи побрзо, попаметно и подобро.

Видео: Белгискиот бренд Kambukka ја зголемува продуктивноста со Microsoft Dynamics 365 Business Central


Според Сабрина Руци, главен маркетинг директор во Камбука, оваа конектор-апликација има огромно влијание врз работните текови.


Благодарение на Microsoft Dynamics 365 Business Central, можеме лесно да работиме во пиковите на бизнисот и тоа на неколку начини: контрола на залихите, управување со нарачки и следење на податоците и напредокот. - Sabrina Ruzzi: Chief Marketing Officer Kambukka

Користејќи го новото решение, Kambukka може да работи поефикасно и да ги фокусира своите напори на исполнување на нарачките од клиентите и растечките операции.

LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page