top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

референци

MSDyn365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Успешна миграција на две Норвешки фирми од Dynamics NAV на поновата верзија на популарниот ERP систем на Microsoft, Business Central.

пишува:

Angel Face

логин системи

30.11.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје 30.11.2022. Логин Системи објавува дека изврши успешна миграција на две Норвешки фирми од Microsoft Dynamics NAV на поновата верзија на популарниот ERP систем на Microsoft, Business Central.


„Целата постапка траеше малку повеќе од два месеци. Прво ги подготвивме податоците за пренос, а потоа ги процесиравме специфичностите/кастомизациите од претходниот систем во новиот јазик AL кој го користи новиот Business Central.“ објаснува Венко Глигоров, главниот консултант на миграцијата. „Откако ова го направивме, корисниците завршија со користење на претходниот систем во петок, а ние обезбедивме наредниот понеделник да почнат со Business Central.“


Тимска соработка со Business Central
Тимска соработка со Business Central

Иако двете Норвешки фирми се различни во своето работење, едната е производствена, а другата претежно трговска, тие соработуваат на дневна основа помеѓу себе. За таа цел го користат решението на True Commerce за Electronic Data Exchange (EDI) кое е интегрирано со Business Central. За преземање на изводи од банка и подготвување на плаќања, фирмите го користат решението на Continia, Payment Management.


Во надградбата на деловните системи базирани на Business Central, Логин Системи ги користи сопствените алатки за миграција на податоци како и своето искуство во надградбите на Business Central во повеќе десетици фирми во повеќе држави вклучувајќи и Македонија.


Microsoft Dynamics 365 Business Central е интегриран сметководствен и деловен софтверски систем кој ги задволува потребите на успешните мали и средни претпријатија во Европа и светот. Овој систем е продолжение на успешните бизнис пакети на Microsoft - Navision и Dynamics NAV.


Видео: Го претставуваме Microsoft Dynamics 365 Business Central


Во Македонија и регионот Логин Системи има десетици успешни имплементации на деловни системи кои користат Navision, Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central. Овој сегмент во работењето на Логин Системи започнува во 2002 година.


留言


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page