top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

press release

референци

MSDyn365

Сложена ERP миграција на Данска производствена фирма кон Business Central изведена од Логин Системи

Голема производствена фирма во Данска започна да работи на нова верзија, Microsoft Dynamics 365 Business Central на сопствени сервери.

пишува:

Angel Face

Автор

14.06.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Сложена ERP миграција на Данска производствена фирма кон Business Central изведена од Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 14.06.2022. Од неодамна, голема производствена фирма во Данска започна да работи на нова верзија, Microsoft Dynamics 365 Business Central на сопствени сервери.


Сложена миграција на производствена фирма од Данска кон Business Central во изведба на Логин Системи
Сложена миграција на производствена фирма од Данска кон Business Central во изведба на Логин Системи

Логин Системи ја изведе миграцијата на решението од Dynamics NAV во Microsoft Dynamics 365 Business Central заедно со сите други надополнувања и аплети за менаџмент со документи Continia Document Capture, електронска размена EDI (Electronic Data Interchange) на True Commerce, екстерно дополнително магацинско работење базирано на Oracle.


Business Central со надополнувањата
Business Central со надополнувањата

Покрај надградбите на Business Central и придружните апликации, Логин Системи изработи надополнувања за управување на попусти на фактурите и контрола при испраќањето на документите преку EDI и електронските пораки.


Во надградбата на деловните системи базирани на Business Central, Логин Системи ги користи сопствените алатки за миграција на податоци како и своето искуство во надградбите на Business Central во повеќе десетици фирми во повеќе држави вклучувајќи и Македонија. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central е интегриран сметководствен и деловен софтверски систем кој ги задволува потребите на успешните мали и средни претпријатија во Европа и светот. Овој систем е продолжение на успешните бизнис пакети на Microsoft - Navision и Dynamics NAV.Во Македонија и регионот Логин Системи има повеќе десетици успешни имплементации на деловни системи кои користат Navision, Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central. Овој сегмент во работењето на Логин Системи започнува во 2002 година.


Фото: Plastmo, Данска0 comments

Commentaires


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page