top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

информација

press release

референци

MSDyn365

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Шведска компанија од градежниот бизнис започна да работи со Dynamics 365 Business Central благодарение на Логин Системи.

пишува:

Angel Face

Автор

07.11.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

СКОПЈЕ --- Шведска компанија од градежниот бизнис оваа седмица започна да работи со Microsoft Dynamics 365 Business Central, благодарение на консултантските и програмерските услуги на Логин Системи.


„Користеа постара верзија на Dynamics NAV 2015 и ги надградивме на Business Central. При тоа им ги префрливме сите податоци и модули што ги користеле во претходниот сметководствен и деловен систем.“ вели Венко Глигоров, главен консултант на проектот во Логин Системи.


Шведската фирма е дел од групација на фирми во градежништвото кои работат во повеќе држави претежно од ЕУ. Планот на менаџментот е да ги надградат сите фирми од групацијата во скандинавските земји со најновата верзија Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Во надградбата на деловните системи базирани на Business Central, Логин Системи ги користи сопствените алатки за миграција на податоци како и своето искуство во надградбите на Business Central во десетина фирми во повеќе држави вклучувајќи и Македонија.


Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central е интегриран сметководствен и деловен софтверски систем кој ги задволува потребите на успешните мали и средни претпријатија во Европа и светот. Овој систем е продолжение на успешните бизнис пакети на Microsoft - Navision и Dynamics NAV.

Во Македонија и регионот Логин Системи има десетици успешни имплементации на деловни системи кои користат Navision, Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central. Овој сегмент во работењето на Логин Системи започнува во 2002 година.

#dynamicsnav #businesscentral #msdyn365bc


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Премиум корисник

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page