top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

блог

видео

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Помалку кликови. Помалку притискање на тастатурата. Повеќе податоци. Веб-клиентот продолжува да расте и да ја зајакнува вашата секојдневна.

пишува:

Angel Face

логин системи

15.02.2024

Notebook and Fountain Pen

категории

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Ова видео е дел од настанот за промоција на Business Central (2023 release wave 2).


Видео: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)


Помалку кликови. Помалку притискање на тастатурата. Повеќе податоци. Веб-клиентот продолжува да расте и да ја зајакнува вашата секојдневна работа со овие нови функции и подобрувања за секој корисник на продуктивност.


Регистрирајте се и откријте повеќе видеа од настанот за промоција на Business Central на: https://www.loginsystems.biz/video. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central е интегриран сметководствен и деловен софтверски систем кој ги задволува потребите на успешните мали и средни претпријатија во Европа и светот. Овој систем е продолжение на успешните бизнис пакети на Microsoft - Navision и Dynamics NAV.


Во Македонија и регионот Логин Системи има десетици успешни имплементации на деловни системи кои користат Navision, Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central. Овој сегмент во работењето на Логин Системи започнува во 2002 година.
Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.