top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Microsoft го одобри и сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Microsoft Dynamics 365 Business Central.

пишува:

Angel Face

логин системи

05.01.2024

Notebook and Fountain Pen

категории

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 05.01.2024. Денес Логин Системи, провајдерот на сметководствено-финансиски и ЕРП решенија и услуги, ја информира јавноста дека Microsoft го одобри и сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за неговиот најпопуларен ЕРП систем - Microsoft Dynamics 365 Business Central.


Преводот на Логин Системи веќе е поставен на веб сајтот на Microsoft наменет за набавка на апликации, Microsoft AppSource, и може да се најде под називот LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central. Повеќе информации за преводот како и начини на симнување и користење има на адресата Business Apps – Microsoft AppSource.
„Македонскиот превод за Business Central е првото и есенцијално решение на Логин Системи за Business Central.“ изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Следуваат сертифицирања на неколку апликации на Логин Системи кои го прилагодуваат Business Central за македонските корисници и/или ги подобруваат способностите на Business Central за одредени области како малопродажбата, дистрибуцијата, услужните дејности и сервисот.“


Листа на извештаи и анализи во Business Central
Листа на извештаи и анализи во Business Central


Со оваа сертификација, македонскиот превод LSM Macedonian Language for Business Central е расположив да се користи и за двете верзии, Business Central Online (клауд верзија) и Business Central OnPrem (верзија за сопствен или хостиран сервер).


Кратенката LSM е резервирана за апликациите на Логин Системи што ќе се публикуваат на пазарот за апликации на Microsoft.


...


Microsoft Dynamics 365 Business Central е интегриран сметководствен и деловен софтверски систем кој ги задоволува потребите на успешните мали и средни претпријатија во Европа и светот. Овој систем е продолжение на успешните бизнис пакети на Microsoft - Navision и Dynamics NAV.


Во Македонија и регионот Логин Системи (www.loginsystems.biz) има десетици успешни имплементации на деловни системи кои користат Navision, Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central. Овој сегмент во работењето на Логин Системи започнува во 2002 година.


Ако ве интересира дополнително, закажете бесплатна консултација 👇👇👇

LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page