top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Вклучува пофлексибилна конфигурација на процесите во складиштето за подобро да одговараат на дојдовни, излезни и внатрешни работни текови.

пишува:

Angel Face

Автор

29.12.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Ова видео опфаќа новини во областа на управување со складиштата. Ова вклучува пофлексибилна конфигурација на процесите во складиштето за подобро да одговараат на дојдовните, излезните и внатрешните работни текови.


За решавање на проблеми постои прозорец што помага со справување на случаите „нема што да се хендла“ (анг. nothing to handle) за директни put-away и пик локации.


Новиот Business Central направи надградба и на основните сценарија со put-away урнеци, рангирање на бинови и класи на складишта.


Видео: Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)


Ова видео беше дел од настанот за лансирање на Business Central (2023 година, release wave 2).
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page