top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

блог

видео

референци

MSDyn365

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Компанијата ги користи своите податоци за продажбата, собрани од Business Central за зачнување на своите нови колекции.

пишува:

Angel Face

логин системи

27.12.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа
Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа


Скапоцен камен на француската изработка, Хербелин, компанијата се обложува на податоци и алатки за Business Central, Power BI и Power Apps за да ја зголеми својата продажба и да го рационализира синџирот на производство. Таа има јасна цел: да се постигне зголемување на приходите од најмалку 15 проценти во наредните години.


Да се ​​каже дека работите еволуирале би било потценување. Од своето создавање, француската компанија има произведено повеќе од 10 милиони часовници и се има позиционирано како едно од најголемите имиња во глобалната индустрија за производство на часовници. Нејзините производи, кои компанијата ги дизајнира и произведува во регионот Јура, се дистрибуирани во педесет земји низ светот.


Видео: Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа


Така, компанијата ги користи своите податоци за продажбата, собрани од Dynamics 365 Business Central, и податоците за пазарот уште во фазата на зачнување на своите нови колекции.


За десет години соработка, Мајкрософт секогаш ги исполнуваше нашите очекувања, така што продолжувањето на нашата соработка со компанијата ни беше очигледно. - Cédric Gomez Montiel, Herbelin’s Chief Executive Officer

Надвор од Power BI, Power Apps и Business Central, Herbelin го користи целиот пакет на Microsoft, од неговите Office 365 канцелариски алатки до телефонските комуникации со Microsoft Teams.
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page