top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

блог

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Логин Системи објавува дека ги ажурираше податоците за плата за 2024 год. и истите се имплементирани во бесплатниот веб калкулатор за плата.

пишува:

Angel Face

логин системи

01.02.2024

Notebook and Fountain Pen

категории

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 01.02.2024. Логин Системи, фирмата со најсеопфатниот веб калкулатор за плата во Македонија, објавува дека ги ажурираше податоците за плата што ќе се користат во 2024та година и истите се имплементирани во бесплатниот веб калкулатор за плата.

ЛС Веб Плата - бесплатно пресметај плата

Веб калкулаторот за плата на Логин Системи е едноставен за користење и дава прегледен испис и печатење на пресметката на плата. На располагање на корисникот му е да го внесе месецот и годината во која се пресметува платата, а може да стави и години на минат труд како и работен ангажман во текот на месецот.
Активирање на веб калкулаторот за плата се прави со користење на линкот Пресметка на плата.


Дополнителни информации


Погледни дополнителни информации или алатки на Логин Системи:
 

За Логин Системи


Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Плата и човечки ресурси SAL (месечна претплата)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page