top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

Месец за плата - месечни ресурси потребни за пресметка на плата

Надополнување на бесплатниот веб калкулатор за плата со податоци потребни за пресметка на платата. Скопје, 03.02.2019. Логин Системи...

пишува:

Angel Face

Автор

03.02.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Месец за плата - месечни ресурси потребни за пресметка на плата

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Надополнување на бесплатниот веб калкулатор за плата со податоци потребни за пресметка на платата.Скопје, 03.02.2019. Логин Системи постави веб страница со месечни ресурси потребни за пресметка на бруто и нето плата. На оваа страница може да се прегледаат работните денови, работните часови, минималните и максималните износи за плата, стапките за придонеси како и нивните износи при пресметка на минимална и максимална плата.


"Оваа страница е дополнување на бесплатниот веб калкулатор за плата што неодамна го дополнивме со прогресивен данок и сменети стапки за придонеси од плата" изјави Венко Глигоров, Логин Системи.
Моментално се поставени податоци за годините 2017, 2018 и 2019 година.


Страната со податоци за плата може да се посети на линкот https://www.loginsystems.biz/plati


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page