Превземања / downloads

Само за членовите на заедницата на Логин Системи. Приклучи се тука!

Алатка за конверзија од македонски фонтови во фонтови за Македонска поддршка (LS Konvert MAK 365) за Microsoft Office. Кликнете на линкот и превземете го фајлот (download). Кога ќе го отворите во Microsoft Word 2007 или понова верзија, ќе Ви се прикажат инструкции за инсталирање и користење на конверторот во Microsoft Word. Заради сигурносна заштита, самиот конвертор е вметнат во Word документот како ZIP фајл на крајот од документот што ќе го превземете. 

Ви посакуваме успешно користење!

Ако сакаш да конвертираш текст онлајн, посети ја страницата Онлајн конвертор ... 

Пролистај што има ново на сајтот

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan