top of page

Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато

Контакти

#СтандарденПакет

Контакти

За коминтентот се работи

Oсновен податок на модулот за CRM е контактот. Контакт може да биде компанија, институција или физичко лице и не е задолжително да биде купувач.

 

Во контакти се запишуваат потенцијалните и постоечките купувачи како контакти. Ако контактот е физичко лице, тој или таа можат да бидат поврзани (линкувани) со некоја компанија.

 

Физичко лице може да се регистрира без да е поврзано со некоја компанија или пак може да се регистрира компанија без да е поврзана со физичко лице.

 

Контакти во релација со други ентитети

Контакти во релација со други ентитети

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Како-да: Изработка на завршна пресметка за финансиската година во Business Central (774)

Калкулатор за бруто и нето плата за 2024 година, со сите придонеси, стаж и работен ангажман во месец (3598)

УЈП: Бруто плата за 2024 - најниска и највисока основица за пресметка на придонеси (41)

Даночно намалување (лично ослободување) за плати за 2024 година (103)

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (485)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (302)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (604)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (4177)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (151)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (306)

Ракување со контакти
Функционалности за евиденција на коминтентите
Општо за CRM
Општо за CRM
Контакти
Контакти
Сегментирање
Сегментирање
Профилирање и класифицирање
Профилирање и класифицирање

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page