top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

референци

MSDyn365

технологија microsoft

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Нанолеаф го имплементираше Business Central за да ги оптимизира своите финансиски средства и да има контрола на синџирот на снабдување.

пишува:

Angel Face

Автор

15.03.2024

Notebook and Fountain Pen

категории

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Nanoleaf, канадската компанија за технологија и потрошувачката IoT, создава иновативни смарт решенија за домаќинства. Тие ги трансформираат обичните искуства и домови во извонредни места. Нејзината визија е да почне нова ера на паметниот дом кој центрира околу целосната персонализација.


Nanoleaf  станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central
Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Како што LED осветлувачкиот пионер Nanoleaf се прошири со повеќе од 200 глобални партнери, компанијата требаше да консолидира повеќе софтверски програми во едно решение. Нанолеаф го имплементираше Microsoft Dynamics 365 Business Central за да ги оптимизира своите финансиски средства и да има контрола на синџирот на снабдување, што резултираше со подобрување на продуктивноста од 33% во своите операции на синџирот на снабдување.


Dynamics 365 Business Central е многу полесен да се прилагоди отколку конкурентните решенија кои ги истражувавме, што не' доведе до автоматизација на процесот со побрза висока вредност. Paul Austin-Menear: Vice President of Commerce Operations, Nanoleaf

По разгледувањето на сите опции, компанијата го избра Business Central како решение за својот нов ЕРП систем. Business Central нуди напредни финансиски контролни карактеристики неопходни за водење на бизнис, сите во рамките на систем кој е флексибилен, интуитивен и прилагодлив.


Nanoleaf  станува попродуктивен за 33% со Business Central
Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Business Central


Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.