Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Скопје, 25.08.2017. Денес, Логин Системи објавува дека отвори нов YouTube канал на македонски јазик за содржини поврзани со Microsoft Dynamics NAV 2017. Од септември оваа година фирмата планира редовно да креира и објавува видео сесии со показни вежби за користењето на ERP во деловното работење. Уредник на каналот е Логин Системи, овластен провајдер на решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV.


„Ќе продолжиме да објавуваме текстуални колумни и статии за функционалности на Dynamics NAV во различни деловни околини и за различни потреби“, изјави Венко Глигоров, проектен менаџер и архитект за Dynamics NAV во Логин Системи. „Трендот е корисниците да користат видео содржини во својата едукација и надополнување на знаењата и бидејќи нема локални содржини се одлучивме да отвориме видео канал на YouTube.“

Интензитетот на објави на Јутјуб каналот ќе зависи од интересот и прегледите. На корисниците на располагање им е и форумот на Логин Системи кадешто има повеќе рубрики поврзани со ЕРП и менаџмент.

Новиот канал се наоѓа на адресата

https://www.youtube.com/channel/UCBRWBWdGjwUoaGApMiFRUbw.

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.


#PR #DynamicsNAV #MK

0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan