top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

блог

press release

Paypal

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Логин Системи креира онлајн курс со самостојно темпо за Пејпал којшто се посетува во време и со темпо што најмногу одговара на учесникот.

пишува:

Angel Face

Автор

21.08.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 21.08.2023. Логин Системи објавува дека е креиран онлајн курс со самостојно темпо за Пејпал кадешто учесниците ќе може да го посетуваат во време и со темпо кое нив најмногу им одговара.


Курсот со самостојно темпо (анг. self-paced) се состои од повеќе области кои се групирани во следните поглавја:

  • подготвителни активности,

  • креирање на сметка за купување,

  • прикачување на платежна картичка,

  • надградба на бизнис сметка и

  • креирање на веб линк за наплата PayPal.me.


После секоја тема има дел за фидбек и евентуални прашања. Сите учесници стануваат членови на групата за пејпал каде може да се разменуваат искуства и информации.


„Досега осознавме дека фали еден онлајн програм кој ќе го води заинтересираниот чекор-по-чекор во креирањето на бизнис сметка за наплата на производи и услуги преку Пејпал.“ објаснува Венко Глигоров, водач на иницијативата за Пејпал. „Онлајн курсот со сопствено темпо за Пејпал вградува знаење и информации потребни за успешно креирање на сметка за Пејпал.“


Онлајн курсот чини 12 евра со ДДВ, а за првите 20 учесници е бесплатен со внесување на купон за 100% попуст.


Повеќе инфо и пријавување има на линкот https://www.loginsystems.biz/challenge-page/biznis-smetka-paypal.

 

За сите заинтересирани за Пејпал, Логин Системи одржува форум за Пејпал и платежни услуги кој се наоѓа на адресата www.loginsystems.biz/paypal. Користењето на форумот е бесплатно за членовите на форумот.


За оние што имаат потреба најбрзо да се вклучат во наплата за Пејпал, Логин Системи овозможува еден-на-еден консултација со надомест.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.