top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

Форумот збогатен со прашања - Постави прашање за Пејпал, Dynamics 365 Business Central

Форумот на Логин Системи, www.loginsystems.biz/forum е збогатен со функционалност за поставување на прашања.

пишува:

Angel Face

Автор

10.01.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Форумот збогатен со прашања - Постави прашање за Пејпал, Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 10.01.2020. Форумот на Логин Системи, www.loginsystems.biz/forum е збогатен со функционалност за поставување на прашања. Членовите на сајтот се во можност да постават прашања во врска со Пејпал, ЕРП системот Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central или општо за сметковоството, менаџментот и платите.


Форумот збогатен со прашања - Постави прашање за Пејпал, Dynamics 365 Business Central


Поставување на прашање со прави со кликнување на копчето Create New Post и избор на командата Ask a Question. Потоа се внесува заглавието на прашањето и се објаснува самото прашање.


На прашањата може да одговараат стручни лица назначени од Логин Системи или членовите на сајтот на Логин Системи. Форумот на Логин Системи има теми за 🔸 сметководството, 🔸 софтверските решенија за деловно работење, 🔸 менаџментот и стратегијата, а има и оддели за 🔸 премиум корисници.


1 comment

1 Comment


Saso Mickov
Saso Mickov
Nov 06, 2020

Не се однесува директно за нашата земја, но кој знае :)

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-54698617


Like
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.