top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

Воведовме консултантска услуга за лица и фирми кои имаат намера да постават систем за наплата на своите производи и услуги преку Пејпал.

пишува:

Angel Face

Автор

16.12.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 15.12.2020. Логин Системи објавува дека воведе нова премиум консултантска услуга за лица и фирми кои имаат намера да постават систем за наплата на своите производи и услуги преку светскиот платежен провајдер Пејпал. Консултациите за Пејпал се изведуваат во траење од 30 минути според принципот еден-на-еден. Заинтересираното лице избира термин за средба и истата се реализира преку онлајн сервисот Zoom.


„Иако изработивме рубрика за Пејпал на нашиот веб сајт која содржи бесплатни инструкции, упатства и информации за Пејпал, постојат лица кои имаат потреба од премиум услуга за да може да го воведат овој сервис со македонски картички.“, изјави Венко Глигоров. „Предностите на овој начин се побрза реализација, одговори на конкретни прашања и помош при подесување на пејпал сметката со македонска картичка.“
Услугата чини 30 евра во денарска противредност за 30 минутна ZOOM сесија. Закажување се прави на страницата Закажи консултација за Пејпал (www.loginsystems.biz/book-paypal).


...


Пејпал е светски платежен сервис за едноставно купување и наплата на производи и услуги онлајн. PayPal е глобален лидер за онлајн платежни решеније со повеќе од 325 милиони сметки-корисници во светот. Повеќе за пајпал има на www.paypal.com.


Логин Системи е софтверска компанија за сметководствено деловни решенија базирани на светски распрострениот ERP систем, Microsoft Dynamics 365 Business Central. Повеќе за Логин Системи и Business Central има на www.loginsystems.biz/bc.


Бесплатната рубрика за Пејпал се наоѓа на адресата www.loginsystems.biz/paypal.


Kommentare


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page